Hvad kan jeg hjælpe dig med? Strategi Content Annoncering Leadgen Email Marketing Sociale Medier Video

Skil dig ud fra mængden og vækst

Det tilbyder jeg:

Digital marketing

Digital marketing er en strategisk tilgang til at promovere og distribuere dit indhold på online platforme, så det når den rette målgruppe. 

Det er vigtigt, fordi det hjælper med at øge din synligheden, skabe interesse og konvertere potentielle kunder til tilfredse kunder gennem hele deres købsrejse.

Annoncering

Jeg tilbyder kvalitetsbevidst og datadrevet annoncering på Facebook, Instagram (Meta), LinkedIn og Google, der skaber trafik til din hjemmeside og øger dit salg.

Synlighed på sociale medier - Social media management

Jeg sørger for at dele kvalitetsbevidst og målgrupperelevant indhold på dine sociale kanaler kontinuerligt, så du hele tiden er synlig over for din målgruppe.

SEO

Bliv fundet organisk på Google. Jeg laver søgeordsanalyse, gennemskriver din hjemmeside, laver nye landingpages, ordbøger, mm.

Inbound Marketing

Med inbound-kampagner skaber jeg leads, der modnes til at blive kunder. Jeg søger for content offer, annoncer og e-mail marketing flows med indhold til hver fase af kunderejsen.

E-mail Marketing

Nyhedsbreve er den mest effektive måde at henvende sig til kunder og leads på. jeg søger for at automatisere din indsats og skrive indhold, der giver din målgruppe værdi, så åbningsraten bliver høj.

Lead nurturing

Jeg modner dine leads til at blive købsparate, så dine sælgere får større succes.

E-bøger

Jeg skriver e-bøger om det, der optager din målgruppe lige nu.

Tekster til SoMe

Jeg skriver fængende tekster til dine organiske posts og annoncer.

Web-tekster

Jeg gennemskriver din hjemmeside med fokus på dit brand, din målgruppe og SEO.

Nyhedsbreve

Jeg skriver nyhedsbreve og sætter flows op for dig, der gør dine leads varme.

Videoer

Jeg laver både lynhurtige og større videoproduktioner – til dine annoncer, kanaler, hjemmeside, mm. Jeg filmer med DJI Pocket 2, klipper og tekster i Adobe Premiere Pro og laver grafik i Canva.

Grafik

Jeg laver grafiske produktioner til dine sociale kanaler, sætter e-bøger op, så de er indbydende, mm., så du opnår synlighed og genkendelighed.

Content

Content eller indhold er den kreative essens, der fanger din målgruppes opmærksomhed og skaber forbindelse til dem. Det er nøglen til at engagere, underholde og informere målgruppen. 

Indhold er vigtigt, fordi det giver værdi, opbygger relationer og driver resultater. 

Jeg lærer din målgruppe, at kende og laver digital content, der rammer dem.

Strategi

En god strategi fungerer som en lommelygte, der oplyser vejen mod succes. Den forbinder dine kommunikations- og marketingindsatser med dine forretningsmål og skaber en klar retning for målgrupper, budskaber, indhold og distribution.

Det er vejen til en effektiv kommunikation. Jeg analyserer din nuværende indsats, laver en strategisk gennemgang af din virksomhed, og gør dig klogere på, hvordan du når dine mål.

Brandstrategi

Jeg hjælper dig med at finde ind til kernen i din virksomhed, sætte ord på, hvorfor I er sat i verden, og hvordan I adskiller jer fra konkurrenterne.

Marketingstrategi

Jeg udarbejder en strategi og handlingsplan for, hvordan din virksomhed kan opnå størst mulig synlighed i markedet.

Workshops

Jeg tilbyder workshops og oplæg i social selling og LinkedIn generelt, videoproduktion, sociale medier og tekstforfatning.

Analyse

Jeg laver markedsundersøgelser, konkurrentanalyse, målgruppeanalyse, personer, kundeundersøgelser, mm.

Webudvikling

Jeg kan både lave en hjemmeside til dig, hjælpe dig med tekniske udfordringer eller stå for vedligeholdelsen af din eksisterende hjemmeside.

Annoncering

Skal du have installeret en pixel på din hjemmeside? Vil du gerne have opsat et Data-dashboard eller oprettet en annoncekonto? Jeg hjælper dig.

Teknologi

Jeg har teknisk forståelse og erfaring og hjælper dig, hvis du har udfordringer med teknikken.